Usi de garaj

EcoTor Uşi de Garaj cu toate avantajele uşilor secţionale

Uşor, ca o joacă...

Cu toate că este poarta cea mai mare a casei noastre, totuşi este uşor de mânuit. Poate fi închisă şi deschisă cu forţă mică şi încet, profitând de această calitate indiferent de mărime!

Spaţiu pentru maşina visurilor Dvs...

Poarta secţionată funcţionează în plan vertical, astfel nu ocupă spaţiul din faţa garajului. Astfel putem parca în faţa garajului chiar şi un jeep sau microbuz. Accesoriile variantei de bază, montate pe zidurile interioare, nu reduc lăţimea deschiderii originale a pereţilor. În cazul variantei cu motor nici înălţimea deschiderii nu se reduce.

Calităţi estetice superioare...

Porţile au un decor cu motive cu casete sau cu dungi orizontale, şi cu imprimare în relief de imitaţie a nervuri de lemn pe suprafaţa exterioară. Tratarea suprafeţei este durabilă, ea nu se decolorează şi este rezistentă la intemperii.

Protejând copii Dvs...

Plăcile porţilor sunt protejate contra prinderii degetelor. Riglele de ghidare închise nu permit atingerea întâmplătoare a mecanismelor în mişcare ale porţii. Astfel Dvs. şi membrii familiei Dvs. sunt în siguranţă maximă în timpul folosirii porţii!

Culori fermecătoare...

Puteţi alege din 190 de culori (conform paletei cromatice RAL) culoarea cea mai potrivită casei Dvs.

Recomandări călduroase...

Capacitatea de termoizolare a porţii ECOTOR este echivalentă cu cea a unui zid de cărămidă de grosime de 38 de cm, astfel puteţi reduce costurile Dvs. cu încălzirea. Totodată structura de plăci cu înveliş dublu este un bun izolant fonic şi prezintă o rezistenţă masivă contra solicitărilor mecanice.

Preparare aprofundată...

Porţile de garaj tip ECOTOR au o funcţionare uniformă şi uşoară datorită arcurilor de torsiune utilizate. Aceste arcuri sunt dimensionate pentru fiecare poartă în parte printr-un software special. Ele primesc un tratament de suprafaţă şi sunt durabile. Sunt garantate pentru un minim de 18.000 deschideri-închideri fără a se rupe. Arcurile se răsucesc faţă de secţiunile porţii pe şarniere. Rularea continuă este asigurată de şarniere robuste şi reglabile, şi role de nylon prevăzute cu lagăre.

Materii prime de calitate excepţională...

Rolele se mişcă în profile din oţel zincat. Aceste rigle de ghidare sunt premontate pe corniere speciale cu toate găurile necesare montării. Astfel porţile se fixează rapid şi stabil de zidurile garajului. Pentru a asigura accesul la spaţiul superior de montare redus, mecanismul de rigle este întotdeauna dublat..

Modele

Usa de garaj1
Usa de garaj2
Usa de garaj3
Usa de garaj4
Usa de garaj5
Usa de garaj6
Usa de garaj7
Usa de garaj8
Usa de garaj9
Usa de garaj10