Porti autoportante


Porti autoportante rezidentiale si industriale 

Portile realizate de firma noastra sunt ca si o jucarie.Cu toate ca este poarta cea mai mare a casei Dvs., totusi este usor de manuit. Poate fi inchisa si deschisa cu forta mica si incet, profitand de aceasta calitate indiferent de marime! Va putem oferi si automatizare cu telecomanda


De ce poarta autoportanta ?     portofoliu poarta batanta

Portile autoportante sunt executate folosind cea mai moderna tehnologie in tehnica portilor. Portile autoportante au mai multe avantaje:nu au sina terestra care poate sa inghete sau poata sa blocheze functionarea portii, sunt mai silentioase, au o glisare mult mai usoara si necesita o intretinere minima, iar timpul de functionare este foarte lung. Puteti alege din orice culore Ral culoarea cea mai potrivita casei Dvs. Putem oferi si galvanizare la cald cu ajutorul caruia prelungim timpul de functionare si mai mult.         


  


Portile autoportamte sunt porti fara sina terestra. Poarta este sustinuta de un ghidaj in interiorul caruia se afla doua care cu role. Ghidajul este sudat de corpul portii iar carele cu role sunt prinse intr-un bloc de beton. Functionarea portii nu este influentata de conditiile climaterice. Zapada sau gheata nu au nici un efect asupra functionarii portii. Executãm orice model dupã preferinta clientului. Porti industriale si rezidentiale pânã la 14 m lungime. Portile noastre pot fi executate dupa preferinta clientului din:-Teava patrata, fier forjat, cadru metalic invelit cu lemn, panouri sandwish, sarma zincata, panouri gard, tabla de grosime 1 mm.

Modele din teava patrata pentru poarta autoportanta:


Model din teava patrata combinat cu teava rotunda sau platbanda pentru poarta autoportanta:
porti autoportante din teva patrata

Model din teava rectangulara acoprita cu tabla zincata cutata sau tabla vopsita:
Model cadru pentru lemn pentru poarta autoportanta: 
Model cu panouri de gard sau plasa din sirma zincata:

  NOU!!!!

MODELE PREMIUM
Modele cu tabla perfoarta din inox,aluminiu sau tabla vopsita


Executam orice model dupa preferinta clientului 
 
portofoliu poarta batanta
 
Telefon:0741514690
Fax:0266215228
Email:office@poartaprincipala.ro
poartaprincipala@gmail.com
poartaprincipala.ro facebook
poartaprincipala.ro facebook
-
-
-
-
-
Copyright 2016 - www.poartaprincipala.ro
web design by poartaprincipala.ro