Bariere auto

BARIERE AUTOMATE BFT

BARIERE AUTOMATE BFT :

 

- Barierele automate BFT sunt actionate cu motoare de 24Vcc; functioneaza in regim industrial intensiv; sunt alcatuite din: corp bariera, panou de comanda, brat cu reflectorizante. In cazul intreruperii alimentarii cu energie bratul barierei poate fi deblocat cu o cheie. La toate tipurile de bariere cu motoare de 24Vcc se pot conecta acumulatori. Barierele pot fi comandate cu: butoane, cititoare de cartele, telecomenzi, etc. Se pot conecta diverse tipuri de dispozitive de siguranta: fotocelule, bucle magnetice pentru detectarea corpului metalic al autovehiculelor, radare etc. Barierele se pot inchide automat imediat dupa trecerea autovehiculului sau la un interval de timp programabil.

 

MOOVI-bariera cu brat 3-5 m:

 

- Bariera cu brat dreptunghiular, corp din otel galvanizat vopsit RAL 2004, panou de comanda incorporat, regim de functionare intensiv (600 deschidere/zi), timp de deschidere 6 sec. incetinire la capete de cursa, inchidere automata.


 

MICHELANGELO-bariera cu brat 6-8 m:

 

- Bariera cu brat dreptunghiular, corp din otel galvanizat vopsit RAL 2004, panou de comanda incorporat, regim de functionare intensiv, timp de deschidere 6 sec. incetinire la capete de cursa, inchidere automata.


 
 
Telefon:0741514690
Fax:0266215228
Email:office@poartaprincipala.ro
poartaprincipala@gmail.com
poartaprincipala.ro facebook
poartaprincipala.ro facebook
-
-
-
-
-
Copyright 2016 - www.poartaprincipala.ro
web design by poartaprincipala.ro